Dermatomyositis
Logo van hart4elkaar
Troostgeschenk - wanneer woorden tekort schieten
houten speelgoed al vanaf 1 euro
 
Dermatomyositis.nl

Site info & Disclaimer

Deze site is nog in opbouw. Dat betekent dat er niet alleen van tijd tot tijd informatie bij komt, maar ook dat bepaalde informatie nog aangepast of heringedeeld kan worden. de kopjes aan de zijkant kunnen daardoor wel eens veranderen. Natuurlijk kan in de hele site offline voorbereiden en er in één keer opzetten, maar het onderwerp is zo complex en dynamisch dat ik er voor heb gekozen dit niet te doen. Zie het maar een beetje als het leven zelf: je staat er midden in en de manier waarop het waargenomen wordt is bepalend voor de voortgang ervan.
Op deze plek wil ik nogmaals benadrukken dat de informatie op deze site nooit of te nimmer de taak van de apotheek of dokter mag overnemen, maar slechts dient ter illustratie van het ziektebeeld en onze ervaringen daarmee.

Hoewel aan het samenstellen van deze website de uiterste zorg wordt besteed, blijft het mensenwerk en sluiten we iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die op of via deze website beschikbaar wordt gesteld. Wij bieden op deze site een verzameling informatie die past bij onze visie & ervaringen, die we op deze manier met anderen willen delen.

De intentie van deze site is het aandragen van informatie over de ziekte, zoals wij die in onze omgeving ervaren hebben. Daarnaast proberen we een duidelijk beeld van deze ziekte te vormen door het verzamelen van informatie en het begrijpelijk weergeven daarvan. Niet met de bedoeling om de taak van de dokter over te nemen, maar meer als handleiding wat de ziekte zoal inhoudt. Tevens staan we open voor ervaringen, denkbeelden en visies van anderen, die eveneens een bijdrage willen leveren.

Voor een gedeelte van de informatie zijn we afhankelijk van derden. Daarnaast kan ook bij het overnemen van gegevens, of door (technische) omstandigheden fouten in de gegevens ontstaan, of informatie onvolledig overkomen. Hierdoor kunnen we niet instaan voor de juistheid van de informatie en aanvaarden als zodanig geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik daarvan, op welke manier dan ook.

We streven ernaar om de informatie op de site zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, maar het is, en blijft, mensenwerk en het kan zijn dat hier of daar een ongerechtigheid is ingeslopen. Wanneer u zoiets constateert stellen we het op prijs als u ons daarvan door middel van het contactformulier op de hoogte stelt.

Wanneer we voor onze informatie duidelijk gebruik gemaakt hebben van één of enkele bron(nen), zullen we dat vermelden; indien mogelijk met websitelink. Sommige informatie is echter zo algemeen, en/of de bron niet te achterhalen, zodat het vermelden van bronvermelding(en) ondoenlijk is. Op de artikelen van onze site rest vanzelfsprekend het copyright bij Diamental®. Wanneer u gegevens van onze site wilt overnemen, neem dan vooraf even contact met ons op. Wanneer u denkt dat u de auteur bent van (een deel van) bepaalde informatie, schroom dan ook niet om ons hiervan op de hoogte te stellen.


 

Animatie van het Dermatomyositis logo
dematomyositis
Actie rode neuzen opzetten
Ronald McDonald Kinderfonds
Stichting doe een wens
CliniClowns
Album printer-uw leukste foto's in een album
Je favoriete foto op canvas
Maak je eigen kaarten met kaartje2go
 

Deze site is onderdeel van diamental.nl