Uw steen

Eén van de dingen die ik na het publiceren van mijn website Positief Alternatief geconstateerd heb, is dat veel mensen op één of andere manier op dezelfde blokkade stuiten. We denken dat we goed verzekerd zijn, maar pas op het moment dat we aanspraak op deze verzekering willen maken, worden we geconfronteerd met ....

U en ik zijn verplicht mee te betalen aan een 'goede' gezondheidszorg, maar hebben geen enkele inspraak op de kwaliteit daar van. De overheid en ziektekostenverzekeraars hebben langzaam maar zeker de plaats van de arts ingenomen en zij bepalen op welke manier u met uw gezondheid dient te gaan. 'Zorgen voor' is vervangen door 'zorgen maken om'.

Waar ik echter ook mee geconfronteerd ben, is dat veel mensen zich inmiddels bewust zijn geworden van het feit dat we dusdanig betutteld worden dat onze levensstroom steeds verder vervuild en geblokkeerd wordt. Ik stuit regelmatig op mensen en groeperingen die roepen "dat er iets moet gebeuren", maar ontdek tegelijkdertijd dat men daarbij slechts hun eigen belangen nastreeft. Niets mis mee natuurlijk, maar met deze kleine druppeltjes zal het lang duren voordat de steen van obstructie verlegd wordt.

Wat wij nodig hebben is een bundeling van krachten, zodat het obstakel niet langer een blokkade meer vormt, maar gereduceerd wordt tot een plateau waarvan een ware waterval gevormd kan worden die de Universele levensstroom voedt.

 
nopix
 
 
 

Steen in de rivier is onderdeel van diamental.org en diamental.nl