Terug naar de hoofpagina van diamental Diamental Magazine Online
 
 
Hart4Es
 
nopix

Diamental® Webdesign

Naar aanleiding van onze betrokkenheid bij de ziekte van onze kleindochter hebben we besloten om ons talent op het gebied van webdesign volledig te benutten ter ondersteuning van onze stichting.

Het doel van Stichting Diamental is het leefbaar maken van moeilijke thuis/leefsituaties bij kinderen -met name bij de thuisverzorging van ernstig zieke kinderen- en het ondersteunen van de familie en de mantelzorgers daarbij. Daarnaast streven we naar het bevorderen van een wereld waarin respect, compassie en medemenselijkheid weer hoofdzaak zijn.

De directe aanleiding van deze beslissing is onze kleindochter, die een ernstige autoimmuunziekte heeft. We waren hier reeds lange tijd actief bij betrokken en hebben in eerste instantie een website over de ziekte gemaakt: dermatomyositis.nl.

Het gegeven echter dat deze kleine meid zo dapper blijft ondanks het feit dat er van alles tegen zit, en de gemeente Den Helder ook nog eens schromelijk achter blijft bij de noodzakelijke voorzieningen, heeft ons in beweging gezet. Dit resulteerde in een spontane inzamelingsactie, samen met Marinda (de tante van Ashley), om het geld voor de noodzakelijke woonhuislift bij elkaar te krijgen. Inmiddels is de gemeente zijn zorgplicht nagekomen en wordt de lift volledig vergoed!

Voor deze inzamelingsactie is een speciale website gemaakt, Hart4Es.NU, waarop het verloop van de actie te volgen was. Hart4elkaar.org is de overkoepelende website, waarop wordt uitgelegd wat u voor ons, en wat wij eventueel voor u of iemand in uw omgeving kunnen betekenen. Bent u een bedrijf dat betrokken is bij kinderen? Wij zijn dankbaar voor iedere vorm van donatie of sponsoring.


Voor mensen die oprecht op zoek zijn naar een andere manier van genezen en hun ervaringen met anderen willen delen hebben wij een speciaal Forum opgezet waar op respectvolle wijze met anderen van gedachten gewisseld kan worden: http://positiefalternatief.forumup.nl
 
nopix
stichting diamental