Terug naar de hoofpagina van diamental Diamental Magazine Online
 
 
Hart4Es
 

H.T. de Kroon is één van de initiatiefnemers van Diamental® Online. Hij heeft veel uiteenlopende artikelen geschreven, waarvan een aantal eerder al in het blad Spiegelbeeld te lezen waren. Zijn kritische schrijfwijze weerspiegelt zijn individualiteit, diepgang, spiritualiteit en bewogenheid ten opzichte van onze samenleving en het universum.

Hierbij presenteren wij u een vrije Nederlandse vertaling (door H.T. de Kroon)
van de inspirerende woorden van Opperhoofd Sealth, rond Kerstmis 1854.
Klik Hier.


Cindy de Kroon is de dochter van Harrie de Kroon. Ze is een aantal jaren geleden naar Kreta vertrokken, om daar voor onbepaalde tijd te werken. Haar wederwaardigheden wist ze op zo'n manier te brengen, dat duidelijk moge zijn dat ook deze appel niet ver van de boom valt.............


Xanthe/W.M.F.Leuver. Ik (Willeke) ben samen met Harrie initiatiefneemster van Diamental® Online. De meeste artikelen in dit blad zijn van mijn hand. Xanthe is de naam waaronder ik al jaren schilder, schrijf, dicht, kortom waaronder ik mijn creativiteit naar buiten breng. Waarom? Dat kunt u lezen in het artikel "What's in a name?"


Yasmin Verschure drukt zich graag uit in het schrijven van boeken en verhalen en Diamental geeft haar daarvoor graag de ruimte. "Het is mijn diepste verlangen om de liefde, die ik in wezen ben, in alle situaties in mijn leven tot bloei te laten komen en mijn broeders en zusters in contact te brengen met datgene wat zij in wezen zijn: onvoorwaardelijke liefde."


Ron Scolastico, Ph.D. is een onderscheiden Transpersoonlijke Psycholoog, auteur, artiest en Spiritueel Raadgever, die meer dan 30 jaar het menselijk bewustzijn bestudeerd heeft. Hij heeft een unieke bekwaamheid om in een diepe staat van trance te gaan en gegevens te onttrekken aan een veelomvattende bron van wijsheid, die buiten het gewone bewustzijn ligt. Vanuit die staat van ver ontwikkeld bewustzijn spreekt Dr. Scolastico diepzinnig over vele aspecten van het leven.


Marleen Hogendoorn-Berger beschrijft een aantal persoonlijke ervaringen, die verschillende mensen beleefden naar aanleiding van Joop Hogendoorn's muziek.


Iris Boonstra schreef een aantal artikelen vanuit Blue Star Eco Village in Australië. Momenteel woont ze echter weer in Nederland en ze merkt dat het thema om te leven vanuit haar Hart gewoon doorgaat. Het doet haar erg goed, te weten dat we vanuit een zelfde Liefdeskracht gevoed en geinspireerd worden en draagt daar graag haar steentje aan bij.


Marjan Clarie Meijer is een freelance journaliste die tijdens een walkabout strandde in op de Hongaarse puszta dichtbij de Roemeense en de Joegoslavische grens. Zij vestigde zich daar in haar Harten Herberg, maar dat weerhoudt haar niet om vanuit "the middle of nowhere" nieuwe, waardevolle contacten te leggen en anderen op de hoogte te stellen.


 
nopix
stichting diamental