Terug naar de hoofpagina van diamental Diamental Magazine Online
 
 
Hart4Es
 
nopix

Linkuitwisseling met Diamental®

Het online magazine is slechts één onderdeel van de website van Diamental. Op onze hoofdsite diamental.nl kunt u zien welke onderafdelingen we inmiddels hebben.

Aangezien Diamental een brede belangstelling heeft, en wij regelmatig aanmeldingen krijgen voor plaatsing op verschillende startpagina's, hebben wij gemeend deze het beste samen onder te brengen op een aparte Zoek & Vind pagina. U kunt daar naar links zoeken door de verschillende (sub)categorieën af te lopen, of door de zoekdienst te gebruiken.

Wanneer u een site weet (of heeft) die een aanvulling voor onze zoek & vind site is, neem dan even contact met ons op via het contactformulier. Plaatsing van 1 tekst link is gratis, maar niet gegarandeerd. Wanneer er een site aangemeld wordt, nemen wij een kijkje om te bepalen of de site al dan niet een vermelding verdient.

Staat de rubriek van uw bedrijf/site er niet bij, dan kunt u een passende rubriek suggereren. We bekijken of de site zowel qua uiterlijk als inhoud esthetisch verantwoord is. Hierover wordt verder niet gediscussieerd.

Sites met vervelende reclame en ongewenste pop-up schermen worden sowieso geweigerd.

Een wederlink is niet verplicht maar wordt wel op prijs gesteld. Wilt u vermeld worden met toegevoegde tekst en/of afbeelding van de website, dan kan dat tegen betaling. Volledige informatie vindt u op Diamental® Zoek & Vind


Voor mensen die oprecht op zoek zijn naar een andere manier van genezen en hun ervaringen met anderen willen delen hebben wij een speciaal Forum opgezet waar op respectvolle wijze met anderen van gedachten gewisseld kan worden: http://positiefalternatief.forumup.nl
 
nopix
stichting diamental