Diamental
Startpagina's I MUFOOZ I Kroon-Art I Boek & Film I Music I Contact I RSS I Bookmark deze pagina
 
Rubrieken
alo
Diamental Magazine
Willeke's Hyves
Willeke's Weblog
Dermatomyositis
Hongarije Pagina
Steen in de Rivier
Kroon Art - kunstsite
Xanthe - kunstsite
Lichtkind
MUFOOZ
BOEK & FILM
Nieuwsflitsen
MUSIC
You Tube Kanaal
Face Book
Blogroll
E.J. Bron
Welke Toekomst
Xander
Belfort Group
Marjan C. Meijer
Afshin Ellian
Carel brendel
Amsterdam Post
Artikel 7
Brabosh
Argusoog
Want to Know
Boinnk
Visionair
Senioren net
Joods actueel
Boublog
Klokkenluider
Vaders een zorg
Anti Monsanto
Spookje
Ufo Wijzer
Codex Alimentarius
Misdefinitie
Kafirharby
Pamela Hemelrijk
Waarheid 11-9
NWO
SINC
Wij Worden Wakker
English
Daily Mail
EDL
Gates of Vienna
Bare Naked islam
Vlad Tepes
Jerusalem Post
Israel today
Israel National News
Debka
Arutz 7
Y Net
DEEP journaal
Live Leak
Alex Jones
Jesse Ventura
Duits
Bürgerbewegung PE
Mannheimer
Ulfkotte
Kybeline
De. Euro News
Euronews DK
Kopp Online
PI news
SOS - ÖSTERREICH
Specials
Nigel Farage
Pat Condell
SUN News
Russia Today
Israel Defense Forces
IDF Blog
UFO TV
Cosmic Journeys
HC Universe
History Channel
Geestkunde
Paranormal Creatures
MAYRA
Nassim Haramein
RSS
fl
CONTACT
cont
 
 
Welkom bij Diamental.nl * * * * * * Linsky's Place
logo
bron
bleu
tt

De emotionele toespraak van Stephen Lennon/Tommy Robinson tijdens de ICLA-conferentie op 9 juli 2012 in het gebouw van het Europese Parlement in Brussel. Hier sta ik dan. Ik ben ver verwijderd van datgene waaraan ik gewend ben. Ik ben er namelijk aan gewend om op straathoeken te staan en tot mijn landgenoten te spreken. Ik doe al drie jaar mee aan de Counterjihad-beweging. Daarvoor wist ik niet dat er een Counterjihad-beweging bestond. En ik wil al diegenen van jullie bedanken die de strijd al veel langer vechten dan ik.

mm
 In Liverpool kwam er een einde aan een rechtszaak die drie maanden in beslag nam.  Negen moslims werden schuldig bevonden aan de verkrachting van tientallen Britse kinderen.  Het had nooit tot zulke aantallen kunnen komen indien de politiek en de sociale helpers in Noord-Engeland hun werk naar behoren hadden uitgevoerd.  Zij weigerden immers onderzoek uit te voeren naar moslim pedofielen omdat ze angst hadden van racisme beticht te worden. 

bleu

OBAMA de frauduleuze President!

Linsky

rt

Om president van de Verenigde Staten te mogen en kunnen zijn, moet je namelijk geboren Amerikaan zijn.

Breitbart News heeft echter de hand weten te leggen op een klein boekje uit 1991.  De toenmalige uitgever van Obama's boeken, Acton & Dystel, omschrijft hem in dit boekje als: “Geboren in Kenia en opgegroeid op Hawaï. 

tt
Na de schokkende Belgische documentaire van Panorama "Jehovah `s Getuigen à Charge " in 2011 over sexueel misbruik bij de Jehovah’s getuigen, hier opnieuw een documentaire over de getuigen in Zweden over kindermisbruik, en de bescherming van pedofielen. De getuigen in Zweden hebben getracht de uitzending van deze documentaire te verbieden, maar de rechters hebben de auteurs hiervan in het gelijk gesteld, waardoor het toch werd uitgezonden. 
st
Wij hebben het hier over de intrinsieke aard van onze eigen ziel en de verdorvenheid van de extremistische moslim-ziel!

De doorzetters, zij die de moed opbrengen het hele verhaal uit te lezen, verzeker ik van een nieuw inzicht in zijn of haar eigen psyche en ‘zijn’. Maar bovenal als hoofdschotel, een nieuwe perceptie op de oorsprong en doelstelling van de koran en zijn bederfelijke doctrine!
fgh

‘Intelligente’ mensen hebben bepaald dat zij het ‘beter weten’ dan de natuur!

Ter bescherming van de wereldbevolking schrijven geleerde mannen rapporten over de werking van de natuur en de eventuele werkzaamheid van kruiden, planten, etc… Zelfs van water hebben zij vastgesteld dat dit niet gezond is voor de mens!

Nadat de mens ontstond en zich verbreidde over  de aarde, leerde zij door pure ervaring wat eetbaar was en een goede of slechte reactie veroorzaakte in het lichaam en geest. Van nature had de mens een intuïtief gevoel om de dingen namen te geven en zelfs aan de hand van kleuren vast te stellen wat betrouwbaar was en wat niet.

mm
De reden dat deze documentaire nooit op televisie kwam is omdat deze in detail een netwerk blootlegt van religieuze leiders en politici die zich bezighouden met kinderen en seksorgiën.

Hoewel de documentaire al in 1993 gemaakt is, samen met Discovery Chanel, geeft het een bijzonder goed beeld over hoe deze pedofielen- en sex-netwerken opereren tot op de dag van vandaag.

Kinderen werden verscheept naar Las Vegas of Toronto, vaak alleen maar gekleed in hun ondergoed, met een nummer om de hals om verkocht te worden aan de hoogste bieder.

bleu

De Hel bestaat…het is de baarmoeder van de Waarheid!


Linksy

“Het is de taak van de leiders om leugens te vertellen, om de vijand en het volk te misleiden in het belang van de staat.” ; Plato, De Staat, 382, 389.

hul
Van oudsher al klampten we ons vast aan ‘goden’ om richting en doel te vinden in een wereld die ons oorspronkelijk volkomen ‘vreemd’ was.

Hoe in hemelsnaam is het mogelijk dat wij in een supertijdperk, waarin we de macht en kracht van de geest en het atoom exploreren, nog steeds onze verantwoordelijkheid baseren op oude boeken en mistige figuren uit een ver verleden?
jt
Steeds meer mensen blijken uiteindelijk toch wakker te worden.

Zoals de sheriffs in de US, die samen met een aantal collega’s ten slotte weigerden nog te vechten tegen de Occupy demonstranten. De man werd ’s morgens wakker uit een diepe gezonde slaap en keek geschokt zijn vrouw aan, en zei vastberaden; “Het is genoeg! Waar ben ik mee bezig? Ik keer me tegen mensen die ik zou moeten verdedigen. Tegen de mensen waar voor ik gezworen heb op de Grondwet om hun belangen te dienen en hun veiligheid te garanderen.. Het is genoeg. NO MORE!”
nmj

Soms huil ik, gewoon zomaar, …spontaan. Wellicht ben ik dan ook depressief. ...Vaak weet ik niet eens waarom, maar als ik me dan gewoonte getrouw informeer over de toestand van de maatschappij en ons bestaan, weet ik het weer. De spontaniteit, het optimisme  en de vrolijkheid die ik van nature bezit zijn, door mijn overigens ook vrij serieuze aard, toch wel behoorlijk getemperd de laatste jaren. De oorzaak daarvan is voornamelijk te vinden in de ongebreidelde waanzin, hebzucht en eerzucht om ons heen, maar vooral van hen die het op zich hebben genomen ons te leiden, te stichten en te regeren.

rr
Waarom is China zo druk bezig met de bouw van enorme grote, goed opgezette "ghost-steden" die volledig verstoken zijn van mensen? Beelden van deze "ghost-steden", na ontelbare miljarden dollars zijn uitgegeven aan de steden 'ontwerp en de bouw, onthullen dat er niemand woont of leeft!

Sommige steden zijn gebouwd in de meest onherbergzame gebieden. Zo is één van de spooksteden gebouwd in het midden van een woestijn in Midden-Mongolië en zelfs in Angola, Afrika!

bleu

Secrets of the Universe
Music by Rafael Brom

 
Tip; klik op de titel in de video en zet dan het beeld groot

bleu

Talloze video's bewijzen gruweldaden door NAVO gesteunde rebellen Syrië

Xander

er

Eerder berichtten we dat er sterke aanwijzingen zijn dat de massamoord in Houla (foto) niet door het leger, maar door rebellen werd gepleegd.
 Terwijl de Westerse media nog altijd bol staan van de propaganda dat het regime van president Assad verantwoordelijk is voor duizenden onschuldige burgerslachtoffers, komt er steeds meer bewijs dat het juist de door de NAVO gesteunde islamistische rebellen zijn die zich massaal schuldig maken aan misleiding, bedrog, 'false flag' terreuroperaties en gruwelijke moorden.

12

Raadsels

Al wekenlang woeden er hevige bosbranden in de Amerikaanse staat Colorado, waarbij inmiddels een aantal doden is gevallen en tienduizenden mensen zijn geëvacueerd. De 'Waldo Canyon fire' is hiermee de zwaarste brand uit de geschiedenis van Colorado.

In Colorado Springs zijn 346 woningen afgebrand als gevolg van enorme bosbranden. Ook wordt er gezegd dat de branden zijn aangestoken, maar er gebeuren daar in Colorado een aantal zeer merkwaardige dingen.

bleu

Transitie; …ontvolking, strategie en tactiek

Linsky

ssd

De komende transitie

These, antithese en synthese! Veroorzaak een probleem, er komt reactie, bied de oplossing aan!
De islamisering is slechts een strategie….het echte gevaar bestaat uit onze eigen leiders!
'Als de leugen maar groot genoeg is, geloofd niemand dat het gelogen kan zijn!'

bleu

Uitputtingstactiek door gerechtelijke processen nu ook in Duitsland

E. J. Bron

mnn

Nu heeft ook Duitsland zijn eigen zaak, net zoals Geert Wilders in Nederland en Elisabeth Sabaditsch-Wolff in Oostenrijk – Michael Mannheimer werd aangeklaagd, omdat hij uitspraken over de islam heeft gedaan waarmee de moslims en hun politiek correcte geallieerden niet blij waren.
Mannheimer handelde volgens de Duitse autoriteiten in strijd met de wet, nadat hij op 8 april 2011 een “Oproep tot algemeen verzet van het Duitse volk volgens Artikel 20, alinea 4, van de grondwet” had gepubliceerd.

bleu

De illusie van de ‘realiteit’
Linsky
“Illusies en overtuigingen zijn gevaarlijker vijanden van de waarheid dan leugens"

zw

Het is werkelijk verbazingwekkend welke inventiviteit men door de eeuwen voortdurend heen heeft gehad om mensen met een lach te bedotten,  verraderlijk te misleiden en te opzettelijk te bedriegen. Het is vrijwel onmogelijk nog de realiteit van de illusie te onderscheiden.

 

bleu

“Hebt u een doodswens?!”

Linsky

"We staan ​​aan de vooravond van een wereldwijde transformatie. Alles wat we nodig hebben is de grote crisis en de naties zullen de Nieuwe Wereld Orde accepteren."

bok
“Hebt u een doodswens?!”
Dat was wat de rechter vroeg toen Dr. Judy Wood bij hem aankwam met een overdaad aan bewijsmateriaal voor een geheel nieuwe perceptie ten aanzien van de gebruikte methodes bij de aanval op de WTC-gebouwen op 11-9-2001.

Deze vraag illustreert uitstekend de ‘couleur locale’ die onmiddellijk ontstaat als men overheden confronteert met bewijzen van hun eigen wanbeleid, fouten, leugens of misdaden. Uiteindelijk wil daar niemand de vingers te branden aan de documenten en bewijzen die een totaal nieuwe visie rechtvaardigen ten aanzien van de tragedie die op de traumatische dag plaatsvond.

bleu

‘Aanklacht tegen de mensheid!’

Verslag aan de ‘Hoge Raad Der Vrije Zielen’!
(‘Supreme Court of Free Souls’ or ‘בית המשפט העליון הנשמות חינם’)

aan

Linsky

Beknopt uittreksel van het evaluatieverslag; ‘Aarde’, te doen aan de leden van de ‘Hoge Raad’, ter zake van het Aardse Experiment, codenaam; ’Tuchtschool voor moeilijk opvoedbare zielen.’ 
('Reform school for maladjusted souls.’)

bleu

Sibel Deniz Edmonds
Linsky

“Voor een bepaalde soort mensen is de zuivere waarheid puur vergif.”

sib

Totale zwijgplicht
Sibel Deniz Edmonds, was FBI-vertaalster en klokkenluider bij FBI.
Edmonds' gedetailleerde verhaal is bevestigd door twee FBI functionarissen en twee voormalige CIA bronnen die zich bezighielden met vraagstukken over de verspreiding van nucleaire wapens. Zij vreesden dat mensen zouden twijfelen aan de betrouwbaarheid van de bijna onwerkelijke incidenten die zij beschrijft.

Tijdens een gesloten zitting overlegde Sibel Edmonds deze gegevens jaren geleden al aan de 9/11 Commissie, maar haar verklaring werd grotendeels geheim gehouden. Het Ministerie van Justitie legde Sybel een gag-order (plicht tot zwijgen) op. De order zou rechtstreeks afkomstig zijn van toentertijd minister John Ashcroft. Ze bracht de Amerikaanse media op de hoogte van haar verhaal, maar die negeerden haar verhaal collectief. Niettemin waren functionarissen binnen de Amerikaanse regering dus al vanaf 2001 op de hoogte van bovenstaande feiten.

bleu

Alternatieven … !

‘Wie zijn eigen licht ontsteekt hoeft dat van ‘n ander niet te volgen.’
Linsky

Het is tijd voor wat anders!

alli
Dat er een aantal mensen bestaan die al heel erg lang de feitelijke macht in onze wereld hebben is naar ik aanneem algemeen bekend. Door de ongebreidelde hebzucht en het egoïsme, wat verankerd is in de menselijk aard, is ‘schuld’ een van de meest effectieve middelen gebleken om controle uit te oefenen. Daaruit volgend is het eveneens onvermijdelijk dat dit eens zou gaan leiden tot de wens om de gehele mensheid onder heerschappij van de ‘groten‘ te brengen.

bleu
Fjordman – De letterlijke tekst van de niet afgelegde getuigenverklaring bij het Breivik-proces

E.J. Bron

sssx
In het jaar 2012 werd ik door de verdediging gedagvaard om te getuigen in het proces tegen de Noorse massamoordenaar Anders Behring Breivik. Tot begin juni heb is serieus overwogen om akkoord te gaan met een getuigenis via internet, maar uiteindelijk heb ik het niet gedaan.
Een van de redenen daarvoor was dat ik de wijze waarop de advocaten van de verdediging afwees hoe zij enkele getuigen slecht behandeld hadden door hen te koeioneren te getuigen, zonder hen erover te informeren dat zij eigenlijk helemaal niet juridisch verplicht zijn om te getuigen. Ik vind dit gedrag onfatsoenlijk en onethisch.

bleu

De EU moet “de nationale homogeniteit ondermijnen”,
zegt het hoofd migratiezaken van de VN

Wachteres

wac
De EU moet “haar best doen om de homogeniteit van haar lidstaten te ondermijnen” heeft de speciale vertegenwoordiger voor migratiezaken van de VN gezegd. Peter Sutherland vertelde ’peers’ dat de toekomstige welvaart van veel EU- staten ervan af zou hangen of deze multicultureel zouden worden. [‘peers’ zijn leden van de hoge adel die, vaak erfelijk bepaald, zitting hebben in het Engelse Hogerhuis(House of Lords)]. Hij wees er ook op dat de immigratiepolitiek van de Engelse regering geen rechtsgeldigheid heeft in het internationaal recht.
log

“Internet is een prachtig ding,...we hadden het nooit mogen laten gebeuren!”: Jay Rockefeller.

Waarom gebruiken overheden, belangrijke organisaties en geheime diensten het WWW?
Een vreemde vraag?...Misschien! Maar alleen voor hen die niet begrijpen dat het internet, evenals de jungle van radio en tv zenders en frequenties in feite een onmetelijke oceaan is.

bleu

Are you prepared?

Linsky
Waarom zet de FEMA dit filmpje op haar website?

Het Department of Homeland Security heeft een afdeling die een beetje te vergelijken is met onze Postbus 51. daarin worden de Amerikaanse burgers gewaarschuwd en opgeroepen om verdachte zaken te melden bij de overheidsinstanties.

 

Gaan we binnen afzienbare tijd zweven….?!

bleu

Morgellons, gevolg van nanotechnologie, chemtrails of katoen?

Linsky

morg

Wat is er gaande?!

Het is een compleet mysterie waarom de mainstream media consequent blijven zwijgen over een van de meest vreselijke en besmettelijke ziekten die er al geruime tijd, meer dan 10 jaar, over de aarde woed!

bleu

Het Geheime “Wellness Plan” voor Aarde!

 Linsky

grh

“Agenda 21”VN Global Biodiversity Assessment Report.Een fantastisch initiatief. Welzijn voor het milieu!…Toch? 

Jammer dat het niet voor het welzijn van vele miljarden burgers is. 178 Landen ondertekenden namelijk dit VN-plan voor maar liefst 85% bevolkingsreductie! En wij maar denken dat het recht op leven voor ieder individu op deze planeet een onvervreemdbaar grondrecht is. 178 Landen, inclusief Nederland!, zetten echter hun handtekening onder het zogenaamde;  Agenda 21 ...........

bleu

De toespraak van opperhoofd Sealth.

Linsky

"Deze woorden zijn als sterren, . . . ze verdwijnen niet!"

opp

De verbijsterende toespraak van het indianen-opperhoofd Sealth.

Zijn woorden zijn inderdaad niet verdwenen. 
Deze zijn zelfs in waarde en kracht toegenomen!

Zij zijn verworden tot een klaaglied,
waarvan de tijdloze waarheid grenzeloos de wereld overspoelde
en nu tot ver in het universum doorklinkt.

 

bleu

z

Zet hier uw opdracht - trefwoord;

 
Google
 
Web diamental.nl

Copyright en webdesign: diamental.nl