Diamental
 
 
Welkom op Linsky's Place
 
UNIVERUM…ons Thuis!

bleu

ui

UNIVERUM…ons Thuis!

Reis naar de rand van het heelal

Linsky

 

Hoe God een gedachte vorm gaf!Geniet van de ongelooflijk fantastische beelden en verbaas u over de oneindige diepte van het Universum en laat het grote mysterie tot u doordringen wat ten grondslag ligt aan de ‘Grote Schepping’!

 

National Geographic presenteert de eerste nauwkeurige non-stop reis van de aarde naar de rand van het heelal met behulp van een enkele, ononderbroken opname door het gebruik van spectaculaire CGI (Computer-gegenereerde beelden) technologie. Voortbouwend op beelden die van de Hubble telescoop.  Reis naar het Rand van het Universum verkent de wetenschap en de geschiedenis achter de verre hemellichamen in het zonnestelsel. Deze spectaculaire, epische reis over de kosmos, brengt ons van de aarde, langs de maan en onze naburige planeten, uit ons Zonnestelsel tot aan de dichtstbijzijnde sterren, nevels en sterrenstelsels en verder  tot aan de grens van het Universum zelf.

 

Journey to the Edge of the Universe – Documentary

 

 

 

De grootste dingen in het Universum!


In het begin was er duisternis, en dan bang-de geboorte van een eindeloze, het uitbreiden van het bestaan ​​van tijd, ruimte en materie. Nu, zie verder dan we ooit hebben gedacht, buiten de grenzen van ons bestaan, in een plaats noemen we het Universum. Een blik op de grootste dingen in het universum, zoals het kosmische web waarin sterrenstelsels met elkaar verbindt langs draden van donkere materie of de Lyman-alpha blob dat is een zeepbel met ontelbare sterrenstelsels. Ook een kijkje op super-sterrenstelsels, super massieve zwarte gaten, "radio lobben" en de grootste leegte in de ruimte. Met dank aan Original uploader


The Universe - Biggest Things in Space 

 

 

 

De geboorte en ontwikkeling van onze Aarde!

 

Stel je voor camera's bestaan ​​al sinds de oprichting van de Aarde om elke belangrijke gebeurtenis vast te leggen. Neem grondig de tijd voor een fotografische reis van de gewelddadige geboorte van onze planeet vier en een half miljard jaar geleden, door middel van ijstijden, massieve vulkanische uitbarstingen en de dinosaurussen.
Zie voor het eerst het ongelooflijke verhaal van de geboorte en ontwikkeling van onze planeet, ontvouwen in het naadloze oog van de camera.

 

Earth: The Making of a Planet

Complete speel lijst:

https://www.youtube.com/playlist?list=PL82458922EA889141

 

 

Foto's uit de ruimte

er

 

fr

 

nh

 

nb

 

tg

 

uj

 

nj

 

bn

 

nmk

 

z

 

 

dia
Copyright en webdesign: diamental.nl