Diamental
 
 
Welkom op Linsky's Place
 
De Ringworm-experimenten met grote stralingsdosissen op kinderen

bleu

 

 

“Op het wereldtoneel gebeuren de dingen niet bij toeval: iemand zòrgt dat ze plaatsvinden. Laat ik iedereen uit de droom helpen: De wereldgebeurtenissen worden in scène gezet en geleid door de mensen die het geld in handen hebben.”


“Dus hierbij een mededeling aan God: Wij gunnen u het plezier te denken dat u het heelal hebt geschapen, maar wat onze planeet betreft heeft Bilderberg aan u een simpele boodschap: bemoei u nergens mee, wij zorgen overal voor.’’ (Michael Rothschild)

 

Zouden dit soort lieden, verblind door hun eigen onvoorstelbare arrogantie, zich dan laten weerhouden van gruwelijke experimenten op hun eigen burgers?……


Niet alleen de Europese en Amerikaanse burgers zijn verraden en verkocht door hun eigen overheden. Ook het Israëlische volk is meerder malen de dupe geworden van bizarre experimenten en het duistere handelen van haar machthebbers!

De ‘Ringworm-affaire’ verwijst naar omstandigheden waarbij ten minste 20.000 Israëlische individuen, met name kinderen werden behandeld tussen 1948 en 1960 voor tinea capitis (ringworm) met ioniserende straling in het hoofd. Deze populatie was meestal samengesteld uit nieuwe immigranten uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten. 

Naar schatting 200.000 kinderen over de hele wereld ontvingen X-raybehandelingen voor tinea capitis in overeenstemming met de norm Adamson - Kienböck procedure tussen 1910 en 1959, tot  griseofulvine , de eerste effectieve antischimmelmiddel voor ringworm, geïntroduceerd werd.  Er wordt aangenomen dat tot 6000 kinderen gestorven zijn als gevolg van deze behandelingen. 

De documentaire, geregisseerd door David Belhassen en Asher Hemias, won de Award voor ‘Beste Documentaire’ op de Haifa International Film Festival en werd gekenmerkt als een documentaire op de Israëlische Film Festival in Los Angeles in 2007. 

Uit de documentaire blijkt dat de X-ray straling die gebruikt wordt voor de kinderen duizenden malen boven de maximaal aanbevolen dosis was en er wordt gesuggereerd dat het programma werd gefinancierd door de Verenigde Staten om de effecten van grote stralingsdoses op mensen getest.

De documentaire beweert dat 100.000 kinderen werden bestraald, en dat 6.000 van hen stierven kort na de behandeling. Veel van de ‘ringworm kinderen’ ontwikkelden later kanker, en in 1994 heeft de Knesset een wet aangenomen om de Israëlische regering verplicht te stellen om hen te compenseren.

Een interview met Jordan Maxwell door Alex Jones

 

 

 

z

 

 

dia
Copyright en webdesign: diamental.nl