Diamental
 
 
Welkom op Linsky's Place
 

bleu

jj

Ontwapen de burgers…opdat ze vermoord kunnen worden!

“De stomste fout die we ooit kunnen maken is om de ondergeschikte rassen toe te staan wapens bezitten. De geschiedenis laat zien dat alle veroveraars die toestonden dat hun ondergeschikte rassen wapens droegen, daarmee hun eigen ondergang tekenden.”

~Adolf Hitler~

Terwijl de strategie doormiddel van Agenda-21 en de ‘vijfde islamitische colonne het voorwerk al grotendeels heeft vervult, is men permanent met een heel belangrijke tactische zet bezig, het ontwapenen van elke mogelijke tegenstander van de Nieuwe Wereld Orde! Daartoe is wordt het ene na het andere bloedbad aangericht, 9-11, Madrid, Londen, en Oslo. En om de burgers in hun ziel te treffen,  aanslagen  op hun kinderen zoals op het eiland Utøya en op scholen….!…..

Zo wordt de burgerij geïndoctrineerd, gemanipuleerd, voorgelogen en emotioneel gechanteerd.

 

ll

 

 Maar dit gebeurt er als het volk ontwapend wordt!

 “Wachttijden zijn slechts een stap. Registratie is slechts een stap. Het verbod van prive-vuurwapens is het doel.”  ~Janet Reno, voormalige Amerikaanse minister van Justitie~

 

Waarschijnlijk is het vak geschiedenis tegenwoordig wel heel bewust een ondergeschoven kindje geworden. En de reden is, dat als men de geschiedenis een beetje kent, je ziet dat bepaalde patronen zich blijven herhalen.


Als overheden zich bewust bezighouden met het ontwapenen van een bevolking zoals nu in Amerika gebeurt, dan is dat als we naar de geschiedenis kijken veelal het begin van massale moordpartijen.
Zo valt op de website Warrior Times de volgende interessante informatie te lezen: 

*  Turkije ontwapent haar burgers in 1911. In de daaropvolgende jaren, 1915-1917 worden 1,5 miljoen Armeniërs vermoord. 

*  Rusland ontwapent haar burgers in 1929. In de daaropvolgende jaren, 1929-1953 worden er meer dan 20 miljoen Russen vermoord. 

*  China ontwapent haar burgers in 1935. In de daaropvolgende jaren, 1948-1952 worden er 20 miljoen Chinezen vermoord. 

*  Duitsland ontwapent haar burgers in 1938. In de daaropvolgende jaren 1939-1945 worden er 16 miljoen Joden vermoord. 

*  Cambodja ontwapent haar burgers in 1956. In de daaropvolgende jaren, 1975-1977 worden er 1 miljoen ontwikkelde mensen vermoord. 

*  Guatemala ontwapent haar burgers in 1964. In de daaropvolgende jaren, 1964-1981 worden er 100.000 Maya Indianen vermoord. 

*  Oeganda ontwapent haar burgers in 1970. In de daaropvolgende jaren, 1971-1979 worden er 300.000 christenen vermoord. 

De basiswet voor de ontwapening van Amerika is al in 1968 ingevoerd, de US Gun Control Act of 1968. De Joodse organisatie voor behoud van vuurwapens in Amerika (JPFO) heeft die wet uit 1968 stap voor stap vergeleken met de Nazi ontwapeningswet uit 1938 en komt tot de schokkende conclusie dat de Amerikaanse wet vrijwel een kopie is. 

Er werd in 1994 een tweede wet aangenomen, The Federal Assault Weapon Ban (AWB). Deze beschrijft een verbod op aanvalswapens en is in 2004 verlopen. Na de slachtpartij in Connecticut wordt door Obama, samen met enkele anderen, druk gewerkt om als eerste stap deze opnieuw te activeren. Om het publiek mee te krijgen dient er natuurlijk nog wel het één en ander te gebeuren. 

Daarom heeft Obama de handen ineen geslagen met Brian Roberts, hoofd van mediagigant Comcast-NBC Universal Corporation. Roberts is ook vanwege een andere reden een belangrijke schakel in het beïnvloeden van het Amerikaanse publiek. Hij is een vooraanstaand lid van de geheime organisatie Zeta Psi Fraternity. De leden van deze illustere club behoren tot de meest machtige mensen in Amerika. De meest bekende was de vader van Bush senior, Prescott Bush, die ook optrad als financier van de Nazi’s

 

Demand A Plan to End Gun Violence

 

Prompt zie je dan ook allerlei beroemdheden opdraven die vriendelijk, doch heel dringend worden verzocht om als brave hondjes de door de baas gewenste boodschap de wereld in te sturen, terwijl ze geen flauw benul hebben waar het om gaat.

Met de ontwikkelingen in Amerika de laatste jaren waarbij het land in steeds sneller tempo verandert in een politiestaat en een verwachte totale ineenstorting van het economische en financiële systeem, is het essentieel dat de bevolking snel wordt ontwapend, althans dat is wat de elite vindt.

Er gaan onbevestigde berichten dat de ontwapening primair gericht is op de vele Joden in Amerika. Mocht dit inderdaad het geval zijn, dan bevinden zij zich in een identieke positie als die aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog in Nazi Duitsland. 

Het is een complex spel dat zich afspeelt in de achtergrond (Jezuïeten, Zionisten). Eén met een einddoel waarbij ook de gewone Joden die hier allemaal niets over weten of mee te maken hebben, wederom slachtoffer zouden kunnen worden.

 

Kijk wat er echter gebeurt als wapens verboden zijn in Australië.

 

 

 

 

z

 

 

dia
Copyright en webdesign: diamental.nl