Diamental
 
 
Welkom op Linsky's Place
 
Het verraad van Obama

bleu

yui

 

Het verraad van Obama (Hoofdmoefti)

Door een kritische burger

 

Opdat we het verraad door onze eigen leiders nooit vergeten, hier een oudje, maar nog wel steeds even actueel.

Tijdens zijn toespraak in Caïro zei Barack Obama: ,,Ik weet ook, dat de Islam altijd deel van de geschiedenis van Amerika heeft uitgemaakt."

 

iol

 


De reactie van een burger was:


,,Geachte heer Obama: Waren dat soms die Moslims die zich in Amerika bevonden toen de Pelgrim Fathers voor het eerst voet aan land zetten? Grappig, ik dacht dat dat de autochtone Amerikaanse Indianen waren.

Waren het soms die Moslims die begonnen met het vieren van de Thanksgiving (Dank Zegging) dag? Sorry nogmaals, dat waren de Pelgrims en autochtone Amerikaanse Indianen.

Kunt u mij 1 handtekening tonen van een Moslim onder de Amerikaanse Grondwet?

Onder de Verklaring van Onafhankelijkheid?

Onder de Wet voor de Mensenrechten?

Dat denk ik niet.
Hebben de Moslims gevochten voor dit land's onafhankelijkheid van Engeland? Nee.

Hebben de Moslims meegevochten tijdens de Burgeroorlog om de slaven te bevrijden in Amerika? Nee, dat deden ze niet. In feite, tot op de dag van vandaag zijn Moslims nog steeds de grootste macht als het gaat om mensensmokkel en slavernij. Uw eigen halfbroer, een vrome Moslim, is nog steeds voorstander van slavernij, alhoewel Moslims van Arabische afkomst verwijzen naar zwarte moslims als "mops neus slaven." Dat zegt een hoop over hoe de Islamitische wereld werkelijk denkt over uw familie en haar ,,rijke Islamitische erfgoed," is het niet zo, meneer Obama?

Waar waren de Moslims tijdens het Mensen Rechten tijdperk van dit land? Ze waren er niet.

Er zijn geen foto's of gedocumenteerde beelden van Moslims die zij aan zij lopen met Martin Luther King Jr of die helpen om de zaak van de Mensen Rechten te steunen.

Waar waren de Moslims toen dit land streed voor de vrouwen rechten? Ook al niet aanwezig. In feite eisen vrome Moslims dat vrouwen ondergeschikt zijn aan mannen in de Islamitische cultuur. Zozeer zelfs, dat ze vaak in elkaar geslagen worden wanneer ze de 'Hajib' niet dragen of voor het praten met een man, die niet een direct familielid is of hun echtgenoot. Yep, de Moslims zijn allemaal voor de rechten van vrouwen, is het niet?

Waar waren de Moslims tijdens de Tweede Wereldoorlog? Ze spanden samen met Adolf Hitler. De Islamitische Grootmoefti persoonlijk ontmoette Adolf Hitler, om de situatie van de troepen te beoordelen en hij accepteerde steun van de nazi's in het doden van Joden.

 

uklTenslotte,
Meneer Obama, waar waren de Moslims op 11 september 2001? Als ze niet met  vliegtuigen het World Trade Center binnenvlogen of het Pentagon of op een veld in Pennsylvania neerstortten - ondertussen bijna 3.000 mensen op onze eigen bodem daarmee dodend -  vierden ze groot feest in het Midden-Oosten.

Niemand kan betwisten dat die dag, uit alle delen van de Islamitische wereld, feestvierenden werden getoond op CNN, Fox News, MSNBC en andere nieuwszenders. Vreemd, de 'gematigde' Moslims, wiens naar achteren gebogen reten door u 'gekust' werden in Cairo, Egypte op 4 juni, waren na 9-11 ijzig stil gebleven. Voor veel Amerikanen betekent hun stilzwijgen een goedkeuring voor de daden van die dag.

En DAT, meneer Obama, is het "rijke erfgoed" dat de Moslims hier hebben in Amerika...

Oh, het spijt me, ik was vergeten de Barbaarse Piraten te noemen. Dat waren Moslims.

En nu kunnen we 5 november 2009 toevoegen - de slachting onder Amerikaanse soldaten in Fort Hood door een Moslim majoor, die arts is en als psychiater de soldaten die terugkeerden van de strijd in Irak en Afghanistan behoorde te begeleiden.

Dat, Meneer Obama is het "Moslim erfgoed" in Amerika.


"Moslim Erfgoed, mijn reet!
"

 

H/t Marijke

Vertaald door M. C. Meijer

 

Obama's Speech to the Muslim World in Cairo

 

 

Reacties op dit artikel zijn te volgen op:
http://ejbron.wordpress.com/2012/07/31/het-verraad-van-obama-hoofdmoefti/

z

 

 

dia
Copyright en webdesign: diamental.nl