Diamental
 
 
Welkom op Linsky's Place
 
2016: Obama's America

bleu

on

‘2016: Obama's America'

'Hou van hem of haat hem - U kent hem niet'. 

Linsky

 

De film '2016: Obama's America' is sinds 13 juli in 169 bioscopen gedraaid. Komende tijd zal de film in nog 1075 bioscopen worden vertoond, net voor de Republikeinse conventie op 27 augustus in Tampa, Florida.

De film is gebaseerd op het boek 'The Roots of Obama's Rage' ('De Wortels van Obama's Woede') door de conservatieve schrijver Dinesh D'Souza.

De film gaat in op de vraag: "Als Obama wint een tweede termijn, waar zullen we in 2016?"

Volgens D'Souza heeft president Obama een ideologie die nogal afwijkt van die van veel Amerikanen. Zo handelt Obama volgens hem vanuit het uitgangspunt dat Amerika's voetafdruk in de wereld wel wat kleiner mag worden. Amerika zou zich niet meer overal mee moeten bemoeien. Volgens D'Souza wil de president dat de controle van de overheid op de bedrijven wordt vergroot. Ook zou Obama de NASA verzwakt hebben en geweigerd hebben betekenisvolle stappen te zetten tegen de nucleaire ambities van Iran.

Om president van de Verenigde Staten te mogen en kunnen zijn, moet je namelijk geboren Amerikaan zijn. Nu inmiddels gebleken is en bewezen dat de man géén geboren Amerikaan is, zou je denken dat er toch disciplinaire en corrigerende maatregelen worden getroffen. Wel, tot op heden is er niets van dat alles te merken. De macht van het establishment is kennelijk zo groot, dat de president van de USA ongehinderd op ongrondwettelijke wijze zijn plan voor Amerika en de wereld kan trekken en uitvoeren.

Toen Obama tijdens zijn toespraak in Caïro zei: "Ik weet ook, dat de Islam altijd deel van de geschiedenis van Amerika heeft uitgemaakt." had hij beter meteen er aan toe kunnen voegen, "En de moslims zullen ook de toekomst van Amerika bepalen!"

 

 

 

2016: Obama's America - Trailer 1

 


2016 Obama's America Trailer 2

 


2016 Obama's America: Trailer 3

 

 

 

2016: OBAMA'S AMERICA

 

 

 

Barack Obama's Broeder noemt hem 'Half-White Guy'

Een van Obama's halfbroers, George Obama, maakt zijn filmdebuut in de documentaire.

 

 

ui

 

 

Zie ook:

Het verraad van Obama

OBAMA de frauduleuze President!

 

 

‘2016: Obama's America' schetst duistere toekomst VS

Onderzoek Federal Reserve: VS onder Obama in 2016 geen 'Eerste Wereld' land meer - Obama gaat de VS eenzijdig nucleair ontwapenen en miljoenen illegalen amnestie en stemrecht geven .....verder:

http://xandernieuws.punt.nl/?id=663311&r=1&tbl_archief=&

 

 

Voor wie met torrents weet om te gaan:

http://nl.torrentfunk.com/all/torrents/2016-obama-america.html

 

ki

 

z

 

 

dia
Copyright en webdesign: diamental.nl