Diamental
 
 
Welkom op Linsky's Place
 
Droge regen....regen die niet nat is..?!

bleu

jhn

Droge regen....regen die niet nat is..?!

Linsky

Blauwe lucht en regen…?


Berichten waaruit blijkt dat er regen gevallen is bij een blauwe lucht. En of dat nog niet alles is, de regen is niet nat maar ‘droog’.

Bij alle vreemde natuurverschijnselen van de laatste jaren, zoals het regelmatig wegvallen en veranderen van de gravitatie, het verkeerd lopen van klokken, enorme gaten die overal in de grond vallen, diverse soorten dieren die plotseling massaal sterven en vogels die dood uit de lucht plegen te vallen, hele kolonies bijen die spoorloos verdwijnen, komt er dit dus ook nog bij!

Als we van zware regenval niet eens meer nat worden, is het eind zoek. Er worden zoals gewoonlijk een aantal mogelijke verklaringen geopperd, maar geen van allen zijn echt bevredigend. Sommige mensen veronderstellen dat het kan liggen aan de chemische onkruidverdelgers die steeds meer gebruikt worden overal, maar dan rijst natuurlijk onmiddellijk de vraag: waarom beperkt zich het verschijnsel dan alleen tot bepaalde gebieden?

Weer anderen denken dat het te maken heeft met het HAARP-project of de chemtrails. Een feit is in elke geval dat deze droge regen, of ‘Virga’ zoals sommigen denken, een weerfenomeen is wat optreedt doordat de neerslag lijkt te verdampen voordat het de grond raakt.

 

“We hebben chemtrails en chemische wolken vandaag in Phoenix. Ik toevallig aan de telefoon te zijn op de patio, en zag droge regen alléén in het zwembad! Het was niet nat! Je kon de regen niet voelen op de huid, er was geen regen op flagstones die gewoon droog bleven. Je kon het alleen zien in het zwembad. De druppels waren glanzend en metallic-achtig.”

 


“We hadden gehoord van "droge regen" vol met droogmiddel chemicaliën in plaats van water. Soms bevat de mix bijna geen water.”

 


“Laat in de namiddag was ik buiten en controleerde ik de hemel, en de luchtkwaliteit zag er zeer slecht  uit. Mijn zus had me verteld die ochtend dat ze zag "droge regen" naar beneden had zien komen!.. Ik keek rond en zag veel wit spul in de lucht. Maar ik was niet voorbereid op wat mijn camera vastlegde van wat neerdaalde uit de hemel.”

 

 

“Mijn kleren en de auto zijn een beetje nat, maar het regent keihard, en alles is veel droger dan het zou moeten zijn, in het bijzonder de stoep.”

 

 

“Het regent hard, maar de grond blijft bijna droog.”

 

 

“We kunnen zien dat het erg hard regende, maar de grond is vrij droog. Wat is er aan de hand? Zou het kunnen zijn droogmiddelen uit gespoten spuitbussen gemengd met een beetje water?”

 


 

z

 

 

dia
Copyright en webdesign: diamental.nl