Diamental
 
 
Welkom op Linsky's Place
 
De relatie tussen burka en dierencriminaliteit!

bleu

kat

De relatie tussen burka en dierencriminaliteit!

Waar gaat het heen met onze wereld?

Linsky

 

We zijn verloren...!

De onstuitbare opkomst van de islamisering en de verderfelijke invloed van de sharia, gelegitimeerd door het verraad, gepleegd door onze eigen overheden is al erg genoeg.

De tijden veranderen, da's duidelijk! De maatschappij in het algemeen, het klimaat op mondiaal niveau en daardoor ook vaak het gedrag van de mensen. Maar kijk, als we zelfs de dieren niet meer kunnen vertrouwen en als zelfs die hun ware aard loochenen, houdt voor mij alles op....!

Dat ze bij tijd en wijle dissident gedrag vertonen, alé....daar is mee te leven. Maar het moet niet gekker worden...... dat doet het echter wel!

Hier echter ergens moet het mee begonnen zijn... Het ziekelijke, besmettelijke verraad door een bepaald soort beesten...pinguïns. Met name de Arabische pinguïn!

bukr

 

yu
rt

Toen de burkaatjes bij dat eigenaardige specimen korter werden was dat al snel een aanzet tot algemeen verval van zeden en normen, waarbij zelfs de misdaad op zeker moment niet meer werd geschuwd!

fg
bv

 

 

kkk
ret

De mannelijke soort die zich tesamen met hen in het verderf stortte, hecht waarde en belang aan onderscheid, vandaar dat zij gepunte mutsen dragen. Het is niet geheel duidelijk of het als  vingerwijzing bedoeld was, omdat de vrouwelijke pinguïns hen met hun losbandige gedrag een punthoofd bezorgde, of dat het een noodzakelijke vorm betreft, die feitelijk hun vermoedelijk buitenaardse afkomst dient te verhullen. Evenwel zijn zij zwaar beïnvloed door het dierlijke en onzedelijke gedrag van hun vrouwelijke soortgenoten, wat zich steeds vaker uit in volkomen onbeheerste  sexuele expressie.

 

Losbandige pinguïns veroorzaken zelfs aardbevingen!

sm


De Iraanse imam Hojatoleslam Kazem Sedighi beweert dat aardbevingen veroorzaakt worden door losbandige vrouwen en moslima’s die zich niet kleden volgens de islam.

"Ze zijn een bedreiging voor de goede zeden en zetten aan tot seksuele omgang. Een direct gevolg hiervan is een grotere kans op aardbevingen", redeneert de Imam.

Nou ja, aanvankelijk meende ik dat het allemaal wat overdreven was, maar blijkens de effecten op de rest van de dierenwereld, is de ernst niet meer te ontkennen!

 

hj
er

 

In elke geval is er duidelijk een significante relatie tussen burka’s, hoofddoekjes en zedeloos gedrag en misdadigheid. Daarbij is de correlatie tussen Arabische pinguïns en de rest van de dierenwereld aan geen enkele twijfel onderhevig, integendeel zij is zelfs glashelder!

 

fdr
hnb


Criminele dieren

Met het toegenomen verval van normen, zeden en ethiek, is ook de arrogantie in de dierenwereld ten top gestegen waarbij we ons enkel af kunnen vragen...waar zal dit eindigen?

ds

 

 

Meeuw steelt chips ............ daar zakt je broek toch van af?

dui

In het Britse Aberdeen is een meeuw uitgegroeid tot een volleerde winkeldief. De vogel wacht tot de klanten buiten zijn en vliegt dan naar binnen om er vervolgens weer vandoor te gaan met een zak chips, aldus de BBC.

De meeuw is niet alleen erg sluw, hij heeft ook een uitgesproken smaak. De vogel die de naam 'Sam' heeft gekregen, pakt alleen de zakken van het merk Doritos met de smaak kaas.

'Sam' is erg geliefd bij de klanten van de Schotse supermarkt. Ze zijn zelfs bereid om de gestolen zakken te betalen.

 

Eekhoorns vast op verdenking van spionage!

ee

De Iraanse politie heeft enige tijd geleden veertien eekhoorns 'gearresteerd'

De eekhoorns werden volgens het Islamitische persbureau IRNA gevonden aan de Iraanse grens. Ze zouden zijn behangen met allerlei afluisterapparaten!

De diertjes worden nu verdacht van spionage, zo schrijft Sky News.

 

Vliegen waren tot voor kort enkel alleen maar lastig, maar ook dat is nu voorbij,
we dienen voorts echt wel rekening te houden met die beestjes!

vl

 

Insecten zijn dus zeker onbetrouwbaar tegenwoordig!

Kijk maar eens rond je heen en vooral omhoog. Hybrid Insecten (HI-MEMS) en je zult zien dat de VS micro-mechanische systemen implanteren bij insecten en 'ultra-stealthy' cyborgs creëren, met picknick-vernietigende capaciteiten.

Kijk, katten vertrouwde ik toch al nooit!

nm

In het "New Age" wereldje zijn ze echt niet gek...daar wisten ze allang dat katten spionnen waren voor de Egyptenaren en in deze moderne tijd voor de Grey's, de Peiadians en de 'Groenen'!

 

Evoluerende honden!

hon
Volgens mij komt het door al dat gezwets over recht op 'inspraak', waarbij ze zich ook nog eens kapsones en de nodige arrogantie aanmeten!

 

Onbetrouwbare apen

aap

Voordat 'Allo', Allo! , had veel Britten nog nooit een Fransman gezien. Vandaar dat Hartlepool vissers, na het redden van een aap uit een zinkend Napoleontische schip in de vroege jaren 1800, deze onmiddellijk daarna hebben opgehangen als een Franse infiltrant!

Klaarblijkelijk heeft dat traumatische gevolgen gekregen voor bepaalde nazaten, gezien het feit dat ze het tegenwoordig zelf maar doen!

 

Gevaarlijke katten

kil

Acoustic Kitty was een jaren zestig CIA-project dat afluisterapparatuur geïmplanteerd in katten en hun staart als antennes. De eerste missie, in Washington, DC, eindigde echter al snel toen de kat werd overreden door een taxi.

De Amerikaanse inlichtingendienst CIA heeft overigens echt geprobeerd de geheimen van het Kremlin te ontdekken met een kat.

 

Dolfijnen zijn evenmin te vertrouwen

dol

36 Vermiste dolfijnen zwerven  rond in de Golf van Mexico. Hun vorige thuisbasis was het Marine Life Oceanarium, een dolfinarium in Mississipi dat door orkaan Katrina met de zeespiegel gelijk werd gemaakt. Het Amerikaanse leger vond ondertussen acht dieren terug. Men bevestigde dat het om 'terroristendolfijnen' gaat. Die dragen een harnas en giftige pijlen en zouden later ingezet worden om de kustlijn te beschermen tegen zelfmoordterroristen. 

 

Gieren zijn niet enkel aaseters

gie

Een gier in de Saoedische stad Ha'il met een stempel GPS-tag van de  'Tel Aviv University' werd gearresteerd voor spionage. 

 

Een gevederde spion

pel

Een gevederde spion ... toeval...  Twee keer? 

Iin Sudan is deze maand een zeer verdachte, Israëlische gelabelde vogel in de kraag gegrepen. men is uitermate allert op vreemde vogels...vooral als het een pelikaan is!

 

'Spionerende' duif opgepakt in India

duif

Stop!

The Pigeon is niet langer alleen een onschuldige cartoon theme-song. Het is een missie voor de Indiase overheid.  Afgelopen mei is er een duif aangehouden omdat hij een ​​Pakistaanse adres op zijn lichaam bleek te hebben!

 

Vreemde gasten

vg
Nou ja, tegenwoordig doen veel dieren ook aan sport, maar de agressie neemt daardoor ook onrustbarend toe. Zelfs op de openbare weg ben je niet meer veilig voor ze. Vaak zijn ze op weg om te dineren ook nog!

 

 


Bij Zapruder zijn ze er trouwens ook achter, getuige onderstaand artikeltje.

Zij hebben op de redactie daar ineens heel veel last van vliegen! Donkerdoorn loopt al met een vliegenmepper rond en Arie verschuilt zich achter kleefstrips. Grote vliegen man. En lawaaiig ook nog. In de pen zitten wat strakke artikelen over Joris Demmink en hoe het nou echt zat tussen Hitler, Joden en Zionisten. Heavy stuff dus. De CIA luistert daarom misschien wel mee. De AIVD zit wellicht op de lijn. En het CIDI haalt alvast wat infiltranten van de bank. Maar het Zapruder hoofdkwartier is net een fort. De muren zijn voorzien van aluminiumfolie en we hebben allemaal onze deflector beanie (anti mind-control devices) op. Daar is op afstand niet doorheen te komen, zelfs niets met nieuwste HAARP-apparatuur. In de hoek van ons pand zit een medium, zij beschermt ons tegen de remote viewers van de CIA.

ulu

Zij is onze psychedelische firewall. Ze boert en ruft er flink op los, maar dat geeft niet, als ze ons maar veilig houdt.

Rond het pand lopen getrainde fretjes, om de eekhoorntjes op een afstand te houden. Verdachte katten houden we op afstand met de Doberman van Arie. Help me herinneren dat ik straks ons chemtrailfilter even verschoon.

Wat dat met die vliegen te maken heeft? Logisch natuurlijk. Dat is het nieuwste wapen dat tegen ons wordt ingezet. Spionagevliegen. Maar wij laten ons niet zo maar bespioneren, de research afdeling van Zapruder Inc. kwam met een zeer effectief tegenwapen…......hoewel?

 

 

Spionagevliegtuig vermomt als libelle

 

 

Karate Koe!

 

 

 

Waarschuwing!

Tot slot heeft de politie een speciale waarschuwing doen uit gaan in verband met de stijgende criminaliteit door de dieren-gemeenschap! De laatste tijd rijst de arrogantie en vooral de brutaliteit van deze dieren de pan uit.

Men wordt gewaarschuwd argwanend te staan tegenover elk beest wat zich in de nabijheid van mensen op houd. De meesten diertjes zullen trachten vertrouwen te wekken door aaibaar en lieflijk gedrag, doch laat u niet misleiden....

Laatste bericht; Naast de toenemde anarchie in de dierenwereld in het algemeen, dient men extra alert te zijn op arabische pinguïns!

Stelende dieren!

 

 

Hier nog meer van dat soort, maar gelukkig niet allemaal zo recalcitrant. ggh

 

Reacties op dit artikel zijn te volgen op:
http://ejbron.wordpress.com/2012/07/29/de-relatie-tussen-boerka-en-dierencriminaliteit/

 

z

 

 

dia
Copyright en webdesign: diamental.nl