Diamental
 
 
Welkom op Linsky's Place
 
De laatste kaart!

bleu

jj

De laatste kaart!

Linsky

“Er is meer tussen hemel en aarde!”

 

Na 40-50 jaar lachen gieren, brullen en dijenkletsen, is er een eind aan de lol gekomen. Al heel erg lang zijn mensen die geloofden dat er meer was tussen hemel en aarde aangezien voor imbecielen, zwakzinnigen, dwazen, fantasten, oplichters en wat dies meer zij.

Zelfs werd door alle overheden een speciaal team ingezet om al de 'believers' belachelijk te maken, dan wel te elimineren wanneer ze te dicht bij de waarheid zouden komen en deze informatie openbaar dreigden te maken.

Daartoe schuwde men ook al niet om na serieuze meldingen, met betrouwbare getuigen, die onverhoopt toch in de mainstream media verschenen, daags er na, betaalde en geconstrueerde artikelen te laten verschijnen, die zo ontzettend belachelijk en doorzichtig waren, dat de ernst waarmede de eerste berichten waren verschenen in een klap van de baan waren.

Niemand durfde zich daarna te conformeren met de inhoud van dergelijke zaken, tenslotte wil niemand voor dwaas worden uitgemaakt. Voor hem die 'Ze ziet vliegen!'

Da’s nu af!

Lieden als bijvoorbeeld de Hulspasjes etc.., die hun zieke leven gewijd hebben aan het belachelijk maken van mensen die wel beschikken over een open mind en het lef metafysische zaken en onverklaarbare verschijnselen te onderzoeken, kunnen de vuilnisbak in! Zonder dank voor hun hypocrisie en volksverraad!

Niet dat er nu plotseling veel zal veranderen wat de mainstream media betreft; Waar vroeger de FBI als de grote en gezaghebbende autoriteit werd opgevoerd als het ging om het ontkennen van het hele UFO-fenomeen, evenzo hard laat men deze organisatie nu vallen nu ze met documenten komen die het tegenovergestelde beweren. Opeens is de FBI niet goed snik! Tja, het komt ook niet echt goed uit hè?!

Na Chili, Ministry of Defence in Groot Brittannië, Nieuw Zeeland, Australië etc. heeft ook de FBI nu haar  X-Files openbaar gemaakt!

FBI Records The Vault
(De documenten zijn in pdf te downloaden)

fbiDe belangrijksten!

Waarom? Wel omdat hiermee het bewijs voor het bestaan van Majestic-12, ufo's, het bestaan van aliens (levenden en doden), Area 51, etc. wordt bewezen! De mysteriën die jarenlang zo supergeheim waren dat zelfs de president van de USA,  geen toestemming kreeg om de ufo's, aliens etc. zondermeer te zien!

Hoe wilden of konden zij ook, de presidenten van de VS. of welke regeringsleiders dan ook, bekendmaken waartoe ze geen toegang hadden?  Alle presidenten van de USA werd de toegang tot deze informatie geweigerd. Zelfs de zittende CIA directeur die echt wel wist dat de UFO's bestonden kreeg geen toegang door deze structuur van gelaagde informatie voorziening.
‘Wiens macht staat boven die van de president?’

Een bijzonder en onthullende getuigenis van dr. Carol Rosin tijdens de persconferentie van het Disclosure Project o.l.v. dr. Steven Greer maakt duidelijk waarom!

Hier verklaart zij wat Wernher von Braun haar allemaal ruimtewapensystemen vertelde, die ons zouden moeten beschermen tegen allerhande vijanden, waaronder als laatste een buitenaardse dreiging. En dat alles gebaseerd op grote leugens.


Werner von Braun wist dat de ruimtewapens al decennia geleden gepland waren en dat het ET-gevaar gebruikt zou worden om de ruimtewapens te rechtvaardigen. In zijn laatste jaar bestreed hij de ruimtewapens. Volgens de al lang klaarliggende plannen zouden de Amerikanen een progressieve keten van vijanden gebruiken: de Russen - terroristen - Derde Wereld gekken – asteroïden.  De buitenaardsen om hun gebruik van ruimtewapens te rechtvaardigen.  Von Braun zei dat de beweegredenen zouden versnellen, totdat deze plotseling een 'voldongen feit'  waren.

Diverse regeringen blijken contracten en afspraken te hebben met verschillende soorten alien-rassen. Al voor de Roswell case, had men de contact met een vriendelijke soort, die enkel wou; kernwapen ontmanteling, in ruil voor alien technologie.

Dat werd afgewezen. Men dacht een troef in handen te hebben met de alien wezens die verschillende crashes overleefden en sloot daar overeenkomsten mee af.

En daar zat een grote fout! Deze wezens kunnen letterlijk alles manipuleren, waarbij ze ook nog eens faciliteiten kregen toegewezen (bijv. Dulce Undergroud base) om hun Hybriden-programma te kunnen uitvoeren. De meeste ontvoeringen zijn dus in samenwerking geweest met de speciale militairen die daarvoor geselecteerd. Dit alles onder auspiciën van MJ-12.

Zie film, NL ondertitels.
 
De opzienbarende getuigenis van dr. Carol Rosin tijdens de persconferentie van het Disclosure Project op 9 mei 2001

 Carol Rosin: Buitenaardsen en het nieuwe ruimteverdrag

Carol Rosin spreekt tijdens haar presentatie over haar persoonlijke reis en hoe deze gerelateerd is aan het UFO-vraagstuk.

Zij spreekt over persoonlijke ervaringen vanaf de tijd dat ze nog naar school ging tot ze toegang kreeg tot de diepste regionen van het militair-industrieel-complex.

Waarom dit artikel?

Wel, om de doodeenvoudige reden dat het er ALLES mee te maken heeft met wat er voor ons verborgen werd gehouden en wat nu naar buiten komt!

Het is paradoxaal. Al de zaken waar op dit blog en alle anderen de revue passeren zijn een maar  details. Echt maar een heel kleine facetten van het grote plan. Economie, Moslims, Sharia, pensioenfonds, banken etc.

Het feit dat al die regeringen plotseling hun strengst geheim gehouden ufo-rapporten vrijgeven, is een bewijs dat de laatste slag is begonnen!

De laatste zet om de totale heerschappij over de wereld te verkrijgen!

Nu er van alle kanten de geheimhouding wordt opgeheven, is duidelijk dat de laatste problemen zijn opgelost. De finale op het wereldbord is ingezet!

Men heeft steeds gewerkt naar het principe van "Kikkers koken" Als je een kikker in kokend water gooit, springt ie er uit. Zet je hem in lekker koel water,...en verwarmd het langzaam aan,...zelfs tot het kookpunt, dan blijft ie doodgemoedereerd zitten! Hij laat zich vrijwillig levend koken!

Exact zo is de wereldbevolking behandeld. Ga maar na. De zwaarbevochten opbrengst van de strijd die Troelstra voerde op de barricades is compleet verdampt.

ALLE verworven rechten die we  na de oorlog verwierven zijn verdampt! Stuk voor stuk is ons alle recht ontnomen. Elke verworvenheid en elke cent!

Steeds alles volgens het 'Kikker-principe',  zoals beschreven in de 'Protocollen van Sion'. In plaats daarvoor hebben we nog enkel plichten en verboden.

De camera's hangen voorts op elke hoek en in elke winkel.

De eerste berichten van wapendetectiepoortjes voor supermarkten en winkels zijn er ook al.

De Flexteams of pandbrigades nemen in steeds grotere mate toe.

Onze eigen pers zweeg op commando, we kwamen er achter door een Duitse reportage WDR Aktuell over Vaals! Die jongens schrokken zich de pluris...en wij toen ook!

Het vreemde is ook dat het echt niet uitmaakt of we kiezen voor een linkse of een rechtse regering, in welk land dan ook.....

Wetten die het volk knechten, de meest bizarre restricties opleggen, onderwerpen aan de meest vernederende scans en fouilleren, vrijheid van meningsuiting verbied, andere culturen opdringt etc. worden door wat voor kleur dan ook gewoon doorgedrukt!

Onze samenleving is zo langzamerhand niet leefbaar meer. De pensioenen verdampen als sneeuw voor de zon. Als we straks nog iets kunnen krijgen zal het een sterk gereduceerde AOW zijn, als dat er dan nog is tenminste.

We zijn voorts vreemdeling in onze eigen straat, wijk en zelfs stad, daarvan is Rotterdam een voorbeeld. Zelfs de periode van interim-regering is geen beletstel gebleken om alle wetten die ons beperken en uitzuigen doorgang te laten vinden.

Natuurlijk maakt 't niet uit wie er regeert! Men heeft zelf ook geen barst in te brengen.
Er wordt de ‘filiaalhouders’ verteld wat ze moeten doen en hoe!

Sowieso liep Nederland aan de leiband van de Amerikanen. Niet dat de USA het uiteindelijke beleid voerde, dat deed de onzichtbare 'schaduw-elite' wel, met als uitvoerende macht de FEMA en de VN en de NATO!

Diezelfde die opdracht gaf voor die talloze concentratiekampen en de duizenden spoorlijnen er naar toe, evenals voor de bouw van miljoenen spoorwagons. Daarnaast de miljoenen doodskisten die al klaar liggen daar, waarvan er inmiddels al een groot deel alvast ingegraven zijn!

Ook de gebieden waar straks massagraven dienen te komen zijn door de FEMA al in talloze staten aangewezen. Schimmige machten hebben bepaald dat de nieuwe wereld religie zal gaan ontstaan uit de islam.

ujKijk naar de wereld!Overal waar de opstanden zijn krijgt men humanitaire hulp van de VN. Onze mainstream media hersenspoelt ons met vrolijke verhalen dat het is om democratie en vrijheid te brengen.... Maar overal waar de opstandelingen aan de macht komen, schreeuwen ze om de Sharia en de moslimbroederschap. Ze verkrachtten en mishandelen hun eigen vrouwen op het plein waar ze voor hun eigen  'vrijheid' vochten.

Altijd en overal moesten er internationale waarnemers bij de buitenlandse verkiezingen aanwezig zijn om toe te zien op een eerlijk verloop. In Ivoorkust was dat minder wenselijk, want door het bedrog konden de moslims weer aan de macht komen.


Aldus is nu geschied!Europa dient te worden overspoeld met moslims.
Alle landen zullen ondergeschikt worden gemaakt aan de Nieuwe Orde.
We hebben gezien wat er gebeurd met Joegoslavië.
Met de Balkan.
De USSR.
Japan.
De Arabische wereld
Met elke weerspannige waar ter wereld dan ook!


Het is de 'schaduw-elite' die de bloedtoevoer van de economie, samenleving in handen heeft.
Al die miljarden worden door hen beheerst, de Schaduw elite. De stroom van de levensader is in hun handen. Als zij knijpen, stroomt het minder of zelfs helemaal niet meer.

Op 11 september 2008 was Amerika 3 uur verwijderd van de totale economische en politieke ineenstorting nadat in 2 uur  tijd $ 550.000.000.000 (550 miljard) uit het geldsysteem verdween. Zij hebben nooit verantwoording afgelegd van waar dat geld gebleven is.

tr

De crisis was echter wel ineens een feit!Niemand die hen als persoon verantwoordelijk kan stellen. De leiders van ons land zijn ook niet meer dan filiaalhouders, zetbaasjes, die gehoorzaam de orde dicteren die hen door de Europese Unie wordt opgelegd.

In de politiek en het geldwezen, bestaat GEEN toeval! Alles is tot in de perfectie georkestreerd. En dat alles met maar een doel voor ogen...Total Control!

 

Kunnen we dit stoppen?Persoonlijk denk ik van niet.
Echter de mensheid is al meer te boven gekomen door massale inzet, saamhorigheid en vastberadenheid. Voor de jongere mensen onder ons met een bredere horizon, een open mind en het nodige lef en inzicht, is het misschien mogelijk om nieuwe horizonten te verkennen.

Andere leefwijzen te ontwikkelen. Nieuwe sociale ordes te creëren. Want één ding staat vast....binnen enkele jaren is er van de huidige samenleving niets meer over. Alles zal anders zijn.

We zullen niets anders dan onze intuïtie en verstand hebben om uit te maken waar we mee te maken hebben als ze straks massaal verschijnen, de aliens en hun schepen.

Want daar zit het probleem, men beschikt namelijk over wat exotische wapens; namelijk HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) en Blue Beam!
Met Haarp kunnen aardbevingen en stormen etc.  worden veroorzaakt………..
Met Blue Beam kan er ons allerlei projectie worden voorgeschoteld, waarvan wij de echtheid niet kunnen bepalen!

Als de Alien-kaart wordt ingezet, weten we dat het de laatste slag is. De laatste stap naar totale wereld controle. Over massa en individu, over lichaam en geest!

De chip ligt al klaar....voor hen die overblijven en worden uitverkoren…om te leven in de Nieuwe Wereld Orde!

Voor de goede orde zal ik hier vermelden dat ik me al ruim 40 jaar  heb verdiept in deze soort materie. In het verleden beheerde ik MUFOOZ, (Meldpunt voor Ufo’s en Andere Onverklaarbare Zaken). Wat begon als interesse, experimenteren en diepteonderzoek werd in de loop der tijd, ‘n levensbehoefte. Met het ontdekken van veel verborgen zaken, vooral dat wat de overheden voor ons geheim hielden, kwam een en ander in een minder luchtige context terecht.

Ik hoor bij die onverbeterlijke stakkers die het naadje van de kous willen weten, wat dus onvermijdelijk ontaarde in vrijwel onmogelijke en langdurige speurtochten naar de oorspronkelijke bronnen. Neemt u gerust van me aan dat ik in alle bescheidenheid kan zeggen dat ik voor de meeste dingen tot op de bodem ben gegaan, maar hier in deze beknoptheid niet alles kan onderbouwen. Mijn hoop is gelegen bij de onafhankelijke geesten onder ons die bereid zijn zelf ook onderzoek te doen en hun bevinden in deze wensen te delen.

 

HAARP

 

 


Wat HAARP IS

 


 


bleu beam


 


 DISCLOSURE PROJECT: 

 

MJ12 Documents


Het Onthullings Project ( Disclosure Project )

UFO-wijzer-Disclosure project

Earth-matters - Disclosure ProjectUFO Files - Majestic 12 - UFO Cover-Up

 

 

 

 

UFOs and MJ-12 - Stanton FriedmanUFO Crashes, ET Tech and MJ-12

 

 

 

 

William Cooper - De geheime regering

  

DISCLOSURE PROJECT

 

 

 

 

"Area 51 the alien Interview" 

 

 

 

Area 51 Beyond Top Secret.

 


De 'global-elite' is bezig de laatste kaarten uit te spelen.

De chip ligt al klaar....voor hen die overblijven en worden uitverkoren…
om te leven in de Nieuwe Wereld Orde!

 

z

 

 

dia
Copyright en webdesign: diamental.nl