Diamental
 
 
Welkom op Linsky's Place
 
Nederlands gezin daagt bankensysteem uit!

bleu

kj

Nederlands gezin daagt bankensysteem uit!

Familie in Assen betaald al 12 maanden geen hypotheek!


Linsky

 

Een gezin in Nederland voert actief protest tegen de banken door de hypotheek niet meer te betalen. Dit gezin claimt dat de hypotheekovereenkomst niet geldig is aangezien de bank nooit het geld heeft gehad wat ze in de overeenkomst hebben ingebracht maar dat ze dit uit het niets heeft gecreëerd en dus nooit van de bank was.

Eerder hebben ook in Spanje en de VS mensen zich lokaal georganiseerd om zo te voorkomen dat de banken mensen eventueel met geweld uit het huis laten zetten. Misschien dat dit de eerste vonk is in Nederland die anderen kan inspireren want Nederland heeft de hoogste hypotheekschuld van heel Europa. Nederlanders zijn in die mate dus het meeste ‘genaaid’ door de banken en de politiek wanneer het op dit vlak aankomt.

Familie in Assen betaald al 12 maanden geen hypotheek en er is nog steeds geen reactie van de bank. De familie ontdekte enige tijd geleden dat het banken systeem zoals het nu bestaat niet eerlijk is. Banken creëren geld uit niets en rekenen rente over de zogenaamde uitstaande lening echter het geld van deze leningen heeft nooit bestaan en zal ook nooit gestaan het is geld gemaakt om winst te maken door het in rekening brengen van rente.

Er zijn veel meer mensen in zowel Nederland, Canada en Amerika die gestopt zijn met het betalen van rente en/of leningen/hypotheken na ontdekking van deze fraude. Bovendien krijg je door het simpelweg maken van nieuw geld, terwijl daar niets tegenover staat een kunstmatige inflatie waar deze banken ook weer aan verdienen. Banken zijn allang geen overheids (gecontroleerde) instellingen meer maar privé bedrijven die gewoon zoveel mogelijk geld willen verdienen.

 

 

 

 

 
http://www.visionair.nl/politiek-en-maatschappij/nederland/nederlands-gezin-dacht-bankensysteem-uit/

http://www.visionair.nl/politiek-en-maatschappij/nederland/nederlands-gezin-daagt-bankensysteem-uit-deel-ii/

Er zijn inmiddels een aantal updates voor het artikel: 
Nederlands gezin daagt het bankensysteem uit
.

 

tt

Meldpunt Hypotheekdrama NederlandZo is er inmiddels een meldpunt hypotheekdrama opgericht op hypotheekdrama.nl waarop onder andere het volgende staat te lezen en duidelijk wordt dat de hypotheek problematiek in Nederland groot is:

Het hypotheekdrama in Nederland Zoals algemeen bekend, ontstaat er momenteel een noodsituatie. Meer dan 70.000 medemensen hebben op dit moment een betalingsachterstand van meer dan 3 maanden bij hun hypotheekbank. Zij dreigen onder de financiële schulden te bezwijken. Kunnen wij hier gezamenlijk iets aan doen?

 


Zelfmoord op de stoep van de Rabobank

 

 

 

z

 

 

dia
Copyright en webdesign: diamental.nl