Diamental
 
 
Welkom op Linsky's Place
 
Wat is er gaande?!

bleu

gb

Wat is er gaande?!

Linsky

 

We hoeven niet bang te zijn dat moslims ons uitroeien,…
dat doet de natuur zelf wel!

Er bestaat een roman; ‘Sneeuw in augustus’ van John Boland. Het is lang geleden dat ik dat las, maar ik meen me te herinneren dat het gaat over de manipulaties van het weer door duistere overheden.

Nu in Montana en Johannesburg  is het zover! De gaten vallen in de grond waar je zelf bijstaat! De aardbevingen worden telkens weer krachtiger evenals de stormen en de overstromingen.

Laten we beginnen met de vele rampen alleen al de eerste twee weken van augustus, met wel erg extreme weersomstandigheden en enorme earthchanges, aardbevingen, sinkholes,  overstromingen, droogte, sneeuw,  animal kills, enz. ……….


Let vooral op 11.40 waar een wel erg frappant symbolisch gebeuren plaatsvindt!

Eerste 14 dagen wereldwijde natuurrampen augustus 2012

 

 

tg

Tijdens de uitzending flitst er een enorm groot, fel licht op, rechts naast de verslaggeefster.

 

2012 er is iets gaande!   Maar wat?

 

 

 

Wat en waarom besproeien ‘zij’ de aarde?


Zou het kunnen zijn dat er een verband is tussen de trails en het extreme weer? Hoewel veel belangen een rol spelen bij deze schadelijke programma’s is er nu overvloedig bewijs dat geo-engineering kan worden gebruikt om het weer te beheersen.

In deze nieuwe documentaire leer je hoe aerosolen in ons luchtruim worden gesproeid en samen met andere technologieën worden gebruikt om het weer te beïnvloeden. De betrokken partijen stellen dat hun modellen enkel dienen voor het terugdringen van klimaatverandering, maar het zal je duidelijk worden dat een kleine groep door middel van de programma’s beschikt over een enorme hoeveelheid financiële en politieke macht, omdat bepaalde corporaties door weermanipulatie de natuurlijke systemen op aarde in handen hebben. Dit vindt plaats ten koste van ieder levend wezen op de planeet.

Michael Murphy van TruthMediaProduction heeft deze nieuwe documentaire 'Why in the World are They Spraying?' in HD-kwaliteit gratis ter beschikking gesteld op YouTube.

"Why in the World are They Spraying?"

 

 

 

Bijbelse toestanden?

Op veel plaatsen op de wereld begint het water rood te kleuren!


rr


The blood red lake beauty spot which is startling tourists in southern France
Read more:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2185920/Extraordinary-natural-phenomenon-turned-French-beauty-spot-blood-RED.html#ixzz238reNpsz

En hier nog meer fantastische mooie en grote foto’s!
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2185941/Rare-phenomenon-gives-airplane-heavenly-glow.html

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2185346/Lee-Frost-photographs-beautiful-mirror-images-Britains-best-lakeside-beauty-spots.html

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2184793/Lightning-volcano-jeeps-parked-lava-Photographers-stunning-images-capture-majesty-fires-Iceland.html

 

ty

Zie ook volgende link met 5 video’s:

http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/16117/chemtrails-voor-johan-the-pilot

 

hyg

 

uj

 

tr

 

vf

 

iu

 

rt

 

ju

 

ik

 

aa

z

 

 

dia
Copyright en webdesign: diamental.nl