Diamental
 
 
Welkom op Linsky's Place
 
Wat gebeurt er met onze aarde?!

bleu

hh


Wat gebeurt er met onze aarde?!


Linsky

 

Velen vragen zich af wat er de laatste jaren toch allemaal aan de hand is met onze planeet. Dagelijks lezen we over vulkaanuitbarstingen, steeds zwaarder wordende aardbevingen die door tientallen tot honderden naschokken worden gevolgd en enorme scheuren en gaten die plotseling ontstaan in het aardoppervlak. Tevens is het klimaat over de gehele wereld ingrijpend aan het veranderen.

 

ui

 

Naast het feit dat de Glofstroom is gestopt, is het idee dat de grootschalige geofysische- en klimaatveranderingen die gaande zijn dit alles veroorzaakt, lijken ook andere bizarre factoren een grote rol te spelen. De uitzetting van de Aarde, een theorie die door de reguliere wetenschap nog steeds als achterhaald wordt beschouwd, lijkt nu een zeer plausibele verklaring te kunnen vormen voor wat zich op wereldwijde schaal afspeelt.

Er is een bijzonder interessante theorie die een plausibele verklaring geeft voor in elke geval een aantal van de verschijnselen die de mensheid en wetenschappers zo zeer verontrusten.

 

 

nm

 

De Aarde groeit!


In het filmpje kan je zien hoe de tektonische platen als puzzelstukken in en uit elkaar gaan.

Wetenschappers hebben ook een map gemaakt van hoe oud de bodems van zeeën zijn. Ze waren geschokt dat ze geen plekken konden vinden ouder dan 180 miljoen jaar, 70% van de zeebodem is niet eens ouder dan 60 miljoen jaar oud.

Wetenschappers hebben ook de landmassa onderzocht op leeftijd en kwamen tot de conclusie, dat de landmassa zeker 1 miljard jaar oud is. De theorie die tot nu toe voor waar aangenomen wordt dat tektonische platen onder elkaar wegschuiven of juist tevoorschijn komen, zou moeten betekenen dat er weinig of geen verschil zou moeten zijn tussen de zeebodem en de landmassa’s.

De sleepsporen die door het groeien van de aarde zijn achtergebleven zijn duidelijk zichtbaar. Ze komen perfect overeen met deze nieuwe theorie, waardoor het wellicht tijd is om een en ander vanuit een andere perceptie te bezien.

In ieder geval iets om over na te denken!

 

Conspiracy of Science - Earth is in fact growing

 

 

World Conspiracy of Science- Earth Grows, Science Knows

 

 

 

Enne, niet alleen de aarde groeit, de maan ook!:

Proof! - The Moon is Growing!

 

 

 

Evenals Ganymede!:

Conclusive Proof! - Ganymede Grows!

 

 

hj

 

 

z

 

 

dia
Copyright en webdesign: diamental.nl