Hoofdpagina I Onderwerpen I Site-info I Actueel I Linken en Adverteren I Linkpartners I Hongarije-Startpagina I Contact I Bookmark deze site
 
Rubrieken
 
Algemeen
Huis in Hongarije
Vakantie in Hongarije
Stad & Streek
Flora & Fauna
Kunst & Cultuur
Traditie & Religie
Eten & Drinken
Literatuur
Diversen
 
Advertentie
Helemaal het roer om
Adverteren op onze site
Szabad fold natuurvakanties
Bungalow net
Emigreren kun je leren
Hongarije.diamental.nl
Site-info

Om een beetje logica in de sitestructuur te houden hebben we de artikelen ondergebracht in rubrieken. U ziet deze opgesomd in de rubriekenkolom aan de linkerkant. Wanneer u voor één van deze rubrieken kiest verschijnt een nieuwe rubriekenkolom met alle namen van de artikelen die aan dit onderwerp gerelateerd zijn. De huidige rubriek is hierbij donker gekleurd. Wilt u weer terug naar het hoofdmenu, dan kan dat door op 'Rubrieken' boven de onderwerpen, of op 'Hoofdmenu' er onder te klikken.

U kunt ook terug naar het hoofdmenu door bovenin de balk op 'Hoofdpagina' te klikken. Deze balk is op alle pagina's zichtbaar. Hierdoor heeft u vanaf elk artikelblad toegang tot deze en andere handige functies. De meeste titels van deze functies spreken voor zich.

Op de pagina die gekoppeld is aan 'Onderwerpen' hebben we de onderwerpen en/of artikels op alfabetische volgorde gerangschikt. Wanneer u echter informatie zoekt over een specifiek onderwerp, raden we u aan om de zoekbalk te gebruiken die zich onder aan iedere pagina bevindt.

Wanneer u ook hier niet de informatie vindt waar u naar op zoek bent, kunt u altijd het contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk antwoord geven en u, indien mogelijk, helpen. Wanneer u op dit contactformulier 'Hongarije Mailing' invult houden we u op de hoogte van belangrijke nieuwstjes en/of updates. U kunt ook een bookmark maken van de actueel-pagina.


Disclaimer

Wij wijzen hierbij op het belang om uw mening of beslissingen niet uitsluitend op onze informatie te baseren, maar diverse informatie naast elkaar af te wegen en uw eigen beslissingen te nemen.

Sommige artikelen zijn gebaseerd op onze eigen ervaringen, maar voor bepaalde onderwerpen zijn we afhankelijk van informatie van derden.

Daarnaast kan ook bij het overnemen van gegevens, of door (technische) omstandigheden fouten in de gegevens ontstaan, of informatie onvolledig overkomen.

Hierdoor kunnen we niet instaan voor de juistheid van de informatie en aanvaarden als zodanig geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik daarvan, op welke manier dan ook.

Diamental.nl streeft ernaar om de informatie op deze site zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, maar het is, en blijft, mensenwerk en het kan zijn dat hier of daar een ongerechtigheid is ingeslopen. Wanneer u zoiets constateert stellen we het op prijs als u ons daarvan door middel van het contactformulier op de hoogte stelt.

Wanneer we voor onze informatie duidelijk gebruik gemaakt hebben van één of enkele bron(nen), zullen we dat vermelden; indien mogelijk met websitelink. Sommige informatie is echter zo algemeen, en/of de bron niet te achterhalen, zodat het vermelden van bronvermelding(en) ondoenlijk is.

Op de artikelen op deze site rest vanzelfsprekend het copyright bij diamental. Wanneer u gegevens van onze site wilt overnemen, neem dan vooraf even contact met ons op. Wanneer u denkt dat u de auteur bent van (een deel van) bepaalde informatie, schroom dan ook niet om ons hiervan op de hoogte te stellen.

Rest ons verder niets anders dan u veel leesplezier en een fijn verblijf in (virtueel) Hongarije te wensen!

Harrie & WillekeAdvertentie
Stichting Diamental
Advertentie
Last minute vakanties
fotoproduct 4 U - digitale foto's direct in een album
Voor redelijke prijzen en optimale service
Google
 
Web diamental.nl
 
Copyright en webdesign: diamental.nl